Traumer
- en introduksjonfilm

Norske sider Svenska sidor

Kontakt

Kontakt oss hvis du har spørsmål, eller ønsker å melde deg på et av våre kurs:

bea@se-terapi.no

Om metodens far - Peter A. Levin Ph.D

Peter A.Levine er opphavsmann og utvikler av Somatic Experiencing ® . Han leder nå Foundation of Human Enrichment. Han har tatt doktorgrader i Medisinsk Biofysikk og Psykologi. I løpet av sitt 35-årig lange studium av stress og traumer, har Dr.Peter Levine bidratt med en rekke vitenskaplige bøker og artikler. Dr. Levine har arbeidet som ekspert på stress for NASA under utviklingen av romfergen. Han har undervist ved behandlingssentre, sykehus og smerte klinikker over hele verden, så vel som ved Hopi Guidance Center i Arizona, USA. Dr.Levine har etter initiativ fra presidenten i World Psychologists for Social Responsibility vært engasjert i katastrofer av stort omfang og etno-politisk krigføring. Han er i øyeblikket æresmedlem ved Santa Barbara Graduate Institute. Hans bestselger – Waking the Tiger – er i øyeblikket gitt ut på hele 12 språk.

Waking the Tiger

Den medfødte evnen til å Transformere Overveldende Erfaringer.

Dr.Levines tilnærming understreker betydningen av kroppsbevissthet for å oppnå gode resultater i behandling av trauma.

275 sider – av Peter A. Levine Ph.D.
Naturens leksjon i å hele trauma ….
Waking the Tiger tilbyr oss en ny og forhåpningsfull visjon av Trauma. Den ser på menneske-dyret som unikt, utrustet med en instinktiv evne. Den gir svar på det betagende spørsmålet : Hvorfor blir ville dyr som lever ute i det fri, på tross av gjentatte trusler, sjeldent traumatisert. Ved å forstå dynamikken som gjør dyr så godt som immune mot traumatiske symptomer, blir mysteriet omkring det menneskelige trauma avslørt.

Waking the Tiger normaliserer symptomene på trauma og de nødvendige trinn for å helbrede dem. Folk blir ofte traumatisert av tilsynelatende normale erfaringer. Leseren tas med på en guidet reise gjennom de subtile, og allikevel sterke impulser som styrer våre reaksjoner på overveldende hendelser. For å kunne gjøre dette, tar den i bruk en rekke øvelser som hjelper oss til å ha fokus på kroppslige fornemmelser. Gjennom sterkere bevissthet om disse fornemmelsene kan trauma bli helet.

Du er her: Hjem/SE-Terapi/Om metodens far - Peter A. Levin Ph.D

Mob: +47 979 58 797 - bea@se-terapi.no